Kutse osalema koolitusprogrammis „Dialoog laste nimel”

Koolitus „Dialoog laste nimel“ on mõeldud vanematele, kellel on käsil või seljataga keeruline lahkuminek ja nad ei suuda lapsi puudutavates küsimustes omavahel kokkuleppele jõuda. Koolituse eesmärgiks on õpetada lahutavatele või lahku läinud vanematele omavahelist pingevaba suhtlemist selleks, et nende lapsed saaksid kasvada turvalises keskkonnas.

“Dialoog laste nimel” on tõhus lahkuminekuga seotud suhtlemisprobleeme käsitlev koolitusprogramm. Koolitus koosneb vanematele ja nende lastele mõeldud kaheksast kahe tunni pikkusest grupikohtumisest, ühest võrgustikukohtumisest ja kahest eelintervjuust. Grupikohtumistel peavad osalema mõlemad vanemad ja nende ühised lapsed. Koolitus kestab kolm kuud.
Lapsevanemad ja lapsed kohtuvad samal ajal eraldi grupis. Lapsed saavad oma grupis loovate tegevuste ja mängu abil väljendada oma tundeid ja mõtteid seoses vanemate tülidega. Lapsevanemad õpivad üksteist toetades oma mittetoimivaid suhtlemismustreid mõistma ja muutma. Ühte gruppi võetakse kuni 12 lapsevanemat.

Vanemate õppeprotsessi fookus on lastele turvalise kasvukeskkonna loomine, mis saavutatakse vanemate omavahelist suhtlemist muutes. Grupikohtumistel toimuvad arutelud keskenduvad peamiselt vanemaks olemisele, mitte paarisuhtele.
Vanemate grupi koolitajad on psühholoog-pereterapeut Kärt Kase ning psühholoog-pereterapeut Marlen Tammsaar-Ojamets. Laste grupi koolitajateks on psühholoogiline nõustaja Kristel Ditmann ning pere- ja paarinõustaja Külle Kadarik.

Tallinna grupi kohtumiste kuupäevad on järgmised: 13.10, 20.10, 27.10, 3.11, 17.11, 1.12, 8.12, 15.12. Kohtumised kestavad 18:00-20:00 ja toimuvad Nõmme Vaba Aja Keskuses, aadressil Männiku tee 96/Pihlaka 1.

Ühe 2 tunnise kohtumise tasuks on 23€ lapsevanema kohta (Koolitusprogrammi kogumaksumus on 184€ lapsevanema kohta. See sisaldab programmi läbiviimist, võrgustikukohtumist, kohvipause ja töövahendeid). Osalemistoetuse osalise kompenseerimise sooviga võtke palun ühendust kohaliku omavalitsuse lastekaitsetöötajaga.
Osalemissoovi korral palume hiljemalt 02.09.2016 ühendust võtta telefonil +372 53 830 017 või saata e-mail aadressile dialooglastenimel@gmail.com
.
Lisainfo programmi kohta www.dialooglastenimel.ee.
Dialoog_Laste_Nimel_Reklaam_Pildiga (1)